NL | FR

+32 496 24 90 46 | info@net-men-kanker.be

NL | FR

NL | FR

  1. Page d’accueil
  2.  » Over ons: Join us

Join us!

Meld je als lot- of bondgenoot in het leven met een zeldzame ziekte van neuro-endocriene oorsprong. Doe dat via onderstaand ‘join-us’ formulier.

Wie kan zich melden?

Patiënten en naasten, geïnteresseerden.

Wat houdt het melden in?

Een registratie op naam, adres en e-mail, aangevuld met info aangaande de oorsprong van je interesse in NET of MEN en een duiding naar wat jij van ons verwacht. Op die manier ben je opgenomen in de ledenadministratielijst van de vzw NET & MEN Kanker.

Ben je geregistreerd als patiënt, dan ontvang je éénmalig een nuttig welkomstpakket.

Wij informeren over onze activiteiten (zoals info- en familiedagen, awarenessacties) en medisch en psycho-sociaal nieuws en gebeurtenissen aangaande de ziekten.

Toegang tot verborgen Facebookgroep

Wie geregistreerd staat op onze ledenlijst, kan toetreden tot de verborgen Facebookgroep ‘Vrienden van vzw NET & MEN Kanker’. De aanvraag daartoe vink je aan in het meldingsformulier. Een bestuurslid zal je, nadat jouw gegevens verwerkt zijn, telefonisch contacteren en je aanvraag toestaan of weigeren na een uitgebreid gesprek. In deze groep kom je virtueel in contact met lotgenoten en wordt vertrouwde informatie gedeeld. Daar gaan we bedachtzaam mee om. De regels rond registratie, toetreden en communiceren in de verborgen Facebookgroep lees je best op voorhand.

Melding en registratie zijn gratis maar je kan onze vereniging financieel steunen door een gift te doen. Je registratie intrekken kan door via e-mail de vraag te stellen. Lees hierover in de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.

‘Join us’ formulier vzw NET & MEN Kanker

Alle in dit meldingsformulier verstrekte info wordt discreet behandeld en dient enkel om je gericht te informeren via mail of indien gewenst, in contact te brengen met lotgenoten. (* = verplicht veld)

Vink aan wat van toepassing is:

Indien patiënt, welke diagnose werd bij jou gesteld? (één keuze maken*):

Algemene voorwaarden *

Privacybeleid *

Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest 
Special thanks to INCA to let us make use of the INCA-theme, developed by Weberest

© vzw NET & MEN Kanker